torsdag 3. desember 2009

Sukkersøtt utfordring #63 Glede

Denne boksen med noe godt oppi laga eg til ei god vennine av meg, til hennes 25 års dag. Tenkte ho fortjente noe ekstra i den anledningen:) Lokket er kledd med stoff og blonder.Laga ein del tags der eg skreiv om minner som har hatt i lag. Og på bunn venta det gode sjokolade karamellerInnsida er og kledd med stoff og sløyfeband.
Takk for at dåkk stakk innom:) Legg gjerne igjen ein kommentar så komme eg på besøk:)

6 kommentarer:

Carina sa...

Dette var en nydelig eske! Tipper veninna di skal bli glad for denne!

Takk for at du deltar!

Klem, Carina

mettepip sa...

Så nydelig eske! Lekkert pyntet!

Astrid sa...

Hei Bente,

Herlighet så nydelig du har pyntet denne boksen!! Det synes at du har lagt en del arbeid i denne koselige gaven; både i dekorering og gode minner nedskrevet på nydelige dekorerte lapper. En fantastisk flott gave til en god venninne.
Takk for koselig kommentar i bloggen min:-)) Blir så glad når jeg ser at noen tar seg tid til det:-))
Ha en god helg og en koselig adventstid!

Klem,
Astrid

Pia sa...

wow sååå nydelig æske og sødt med tags og lidt guf, så flot dekoreret

Stine sa...

Takk for hyggelig kommentar på blggen min! Når man er ny i bloggverden er det ekstra hyggelig når noen tar seg tid til å legge igjen en liten kommentar :-)
Kjempeflott eske, nydelig pyntet og flotte farger! Så smart med tags du har laget og skrevet minner på - tenker mottakeren setter pris på dette!

Stine :-)

Cecilie sa...

Venninna ble kjempe glad for boksen, det kan eg skrive under på :D har hørt rykter om at den står på en komode i gangen slik at hver en gjest ser den flotte boksen :D